Bejegyzések

Time of the Sixth Sun – Az ősi és a jövő technológiák

A dokumentumfilm-sorozat már ismert, a téma viszont új. A tudomány világa rendkívül távol áll érdeklődési körömtől, saját életutamba sem illeszthető bele, így csak címszavakban nyújtom át az infót, még ha komoly jegyzetekkel készültem is. Hogy miért?

Akkor most egy pici kanyart téve mesélek. Amikor még az emberi aspektus igen erős, a személy stabilan áll a fizikai világban, szinte mindent az érzékszervein keresztül értelmez és fogad be; akkor bizony sokat csapong, mindenbe belekap, bonyolultan bonyolít 😀 , sok minden érdekli és még több minden nem, de azért foglalkozik vele; az elméje állandóan magas fokozatra kapcsolva, készenlétben áll, és bizony szűrő nélkül szinte bármit befogad.
Figyeled, hogy milyen hosszú lett az előbbi mondat? Az elme már csak ilyen. 😀
Ahogy a személy szellemi aspektusa is végre szóhoz jut, vagyis az elme tevékenysége mellett szerep jut a megérzésnek, az intuíciónak, úgy csökken az elme aktivitása, csapongása. Idővel az egyén már csak a számára valóban fontos, érdekes, feladataival összhangban lévő, előrevivő, szórakoztató témákkal foglalkozik. Ez eleinte nem feltétlen tudatos tevékenység, később viszont, az elme partnerré lesz, a lélek partnerévé válik.
Hogyan is néz ez ki a saját életemben?
A szellemi aspektusom (önvaló, intuíció, megérzés) az irányító, az emberi aspektusom a végrehajtó, cselekvő, az elmém pedig az együttműködő szerepét játssza. Így születnek a tapasztalataimból felismerések, így érkeznek a kérdéseimre tiszta válaszok, valódi megértések; így lépegetek figyelmesen az úton, a bennünket körülvevő energiamező megismerésének útján.
A tudomány az elmén, a gondolkodáson, a gondolatokon keresztül rendszerezve, igazolva tárja elénk az ismereteket; míg jómagam a tapasztalás, a felismerés útját járom.

Most, hogy megosztottam Veled, miért nem merülök el a tudomány világában és írok bővebben a témáról, lássuk tehát mi mindennel találkozik az, aki szívesen megnézi a dokumentumfilmet:

  • Atlantisz aranykorával
  • a földben rejlő technológiákkal
  • az emberrel, aki maga is energiát termel
  • kristályokkal
  • bármikor elérhető, rendelkezésre álló energiaforrásokkal
  • levegőből nyerhető vízzel és elektromossággal 😯
  • az ember belső átalakulásával, a fénytest kialakulásával

A Time of the Sixth Sun sorozattal pedig az azonos nevű weboldalon, Facebook és Instagram oldalon, valamint YouTube csatornán találkozhatsz.

 

 

 

 

Még szintén kedvelheted...