A www.feketekinga.hu oldalon található teljes tartalmak szerzői jogi védelem alá esnek.

Szöveges elemei Fekete Kinga szellemi tulajdonát képezik. A weboldal látogatójaként, a honlapon található tartalmat változtatás nélkül, forrásmegjelöléssel – kereskedelmi célú használat kivételével – szabadon felhasználhatod.

Képi elemek elsősorban a Pixabay weboldalról, illetve egyes esetekben saját gyűjteményből kerülnek az oldalra. Ettől eltérő forrásból származó képi anyagnál  minden esetben találkozhatsz forrásmegjelöléssel. Amennyiben a blogon látható fotókat szeretnéd felhasználni; kérlek, vedd figyelembe az 1999. évi LXXVI. törvény (szerzői jog) rendelkezéseit.

Nem áll módomban felelősséget vállalni a www.feketekinga.hu weboldal használatából eredő; bármely, rajtam kívülálló okból keletkezett hibáért, kárért.

Az oldalam informál, tájékoztat, ellenben nem ad tanácsot, nem ajánl tuti megoldást; előfordul viszont, hogy javaslatot tesz. A bejegyzések olvasásakor tapasztalataimmal, megfigyeléseimmel, felismeréseimmel találkozol. Az írásaim félreértéséért, meg nem értéséért nem vállalok felelősséget. Tudnod kell, hogy nem vagyok egészségügyi szakember, nem folytattam mentálhigiénés tanulmányokat, így ne tekints rám terapeutaként.