Bejegyzések

Time of the Sixth Sun – Közvetített üzenetek

Elérkeztem a dokumentumfilm-sorozathoz kapcsolódó bejegyzések végére. Ha „szörföztél” a korábbi írások között, például itt, vagy emitt, akkor tudod, hogy a film fontos mondanivalóit igyekeztem tolmácsolni. A tudomány témakörénél már jobbára másról írtam, és most sem lesz másként, ettől függetlenül remélem, velem tartasz.

Van egy jó szokásom, amit ma már rendkívüli módon tudok értékelni, amire áldásként tekintek. Nem tömöm tele az elmém spirituális, ezoterikus, New Age könyvekkel, jegyzetekkel, előadásokkal, sokkal inkább engedem, hogy az élet dobja elém a történések, helyzetek megértéséhez, tiszta felgöngyölítéséhez megfelelő eszközöket.
Így volt ez 2017-ben is, amikor egy mély belső átalakulási folyamatban találva magam válaszokat kerestem a „mi is történik most velem” kérdésemre.
Minél intenzívebb folyamatok zajlanak adott esetben egy emberben, annál gyorsabban nyújtja át a tisztánlátáshoz szükséges eszközöket az univerzum. Így történt akkor is.
Perceken belül, könyvek formájában kaptam válaszokat. Többek között Adamus Saint-Germain írásain keresztül jutottam el a megértésig. Viszonylag rövid időn belül – ez ebben az esetben kb. 1,5 évet jelent – életem újabb, embert próbáló időszaka következett. Ezúttal az Adamus könyvek írójának weboldala sietett segítségemre. Az oldalt nézegetve találtam rá, a havi rendszerességgel történő közvetítésekre/csatornázásokra, melyeken csodálatosan visszaköszöntek az aktuálisan megélt történések.
Mostanra gondolom feltetted magadban azt a jogos kérdést, miszerint – Mi köze a filmnek a személyes történetekhez? Mindjárt világossá válik minden.
Tudod, az a Geoffrey Hoppe írta az általam olvasott Adamus könyveket, akinek a weboldalán és közvetítésén keresztül mai napig figyelem az aktuális Adamus üzeneteket – melyek most még egyfajta mankóként szolgálnak számomra – , aki felhívta a figyelmem erre a filmsorozatra, és aki ebben a részben is üzeneteket közvetít.
Láthatod, amennyiben engedjük és figyelünk, lépésről-lépésre vezet bennünket az univerzum.

Vajon itt megállsz, és befejezed az olvasást; esetleg rákeresel a filmre, talán meg is nézed azt? 😉
Bárhogy is döntesz, azért 2 dologról mindenképp említést teszek, melyek érzésem szerint képesek elbizonytalanítani.
Az első, az entitások létezésével, hovatartozásával lehet kapcsolatos. Valaha a Földön élt szellemi lényekként tekintek rájuk, akik üzenetekkel segítenek, támogatást nyújtanak. Mivel segítő lényként látom őket (nem a szemeimmel 🙂 ), ekként nyilvánulnak meg az életemben. Soha nem kerestem a társaságukat, mégis, több alkalommal megjelentek (nem öltöttek alakot 🙂 ) és informáltak, javasoltak, utat mutattak.
A második  úgy gondolom, a csatornázók hitelességére, valódiságára vonatkozhat. Minél felébredettebb állapotban vagy, minél tisztább a kapcsolatod a világmindenséggel, annál biztosabban meg tudod különböztetni az élet minden területén az igazat, a hamistól, így a csatornázókat is egymástól. Engedd, hogy a megérzéseid vezessenek! Tapasztalatból mondom, hogy soha nem visznek tévútra.

A bejegyzéssorozat végén mit is mondhatnék zárszóként. Vár a Time of the Sixth Sun filmsorozat weboldala, Instagram és Facebook profilja, valamint YouTube csatornája. Amennyiben úgy érzed. 🙂

 

 

Még szintén kedvelheted...